Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2022 09:41 - Мисиркането на изнасилените в голите им трътки мисирки.
Автор: yuriylenev Категория: Други   
Прочетен: 889 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 08.10.2022 10:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Мисиркането на изнасилените в голите им трътки мисирки.
(за каква етика и морал, че имали накърнени реват и квичат от долнопробната платена булгарлайняндска жълто-кафява булгарлайняндска журналаналблизтика) 

За каква етика журналистическа ми пишете и циврите бе, жалки журналанални драскачки и драскачи, обслужващи властта в Булгарлайняндията от 1989 година до днес.

Забравихте ли, че сте на жалкото и позорно 111 място по ‚свобода“ на словото в целият свят, за последните три години до 2021 вкл. до което сами изпаднахте при гъзоводството на баМкянският простак тулупа шибаняк Бочко Мочко Пръдлищарката, който редовно ви опраскваше в мисирският ви гъзак, по списък и без списък даже по-често.
Коя мисирка де я фане, и му върже, а разцепваше от гледанье на чаршаф.
Забравихте ли бе, мисирки жалки и насрани, че при посещението на гинекоожката Буркуса кон Лайнен при Бочко Мочко Пръдлищарката, ви бяха изключени и махнати микрофоните по нареждане на вожда, който ви оножда Бойко, за да не задавате върпоси на Лайнен...!?
Тогава што ни ривахтье бе...!?
Тогава што не плакахтье за свободътъ на словътъ си...!?
Тогава можеше, а сега при Костадинов, който ви каза, че сте жалки и платени от чужди правителства драскачи и драскачки, не можело...!?
Де бре!
Защо?
Мисирки тъпи!

Легенди се носят за две мисирки от Босфор канал анал гъзовизия, и за една от Нова Домус свиневизия, които вече не работят в тях, и имат собствени „бизнеси“ и вожда , който ги спохожда-л от селото баМкя. Дали ги е онождал, легендите мълчат... Но мълвата пък шушне друго. Както е казал един велик български канас от рода Дуло -  „Не трябва да се дава ухо на слуховете, но не трябва да пренебрегваме мълвата“ https://www.dnevnik.bg/izbori_2021/2021/03/25/4189238_pulna_tishina_v_111-to_miasto_po_nai-svobodna_svoboda/
И след като Коця от „Израждане“-то ги навря определени мисирки, платени от външни небългарски организации, работещи в техен интерес и срещу България, на пресконференцията си в БТА, се започна крясък , и кудкудякане с мисирски вой, на точно съите тези платени мисирки.
Мисиркане до небесата.
Вой и рев от всичките им дупки на телесата – от главата до тези между краката... опааа, грешка... между кълките им.
Зареваха всички в хор, от мисиркият обор, опааа, курник,   и кудкудякат колко девствени , чисти и невинно недокосвани (къде ли) били.
Показателни са следните мисирски вопли:

1.Някаква воняща на миризлива клекналопокаеща джибросана слива, лапаща немски курци със дойче зеле, на хранилка с просо и несмо зърно, си позволява по друга лайняна кенефна медия да нарича един народен представител Коцята сКопейкин "палав фашага". На четири очи можеш да споделиш с близките си своето мнение, но когато правиш такива насирания от кенефният сайт Фрог, в превод „Жаба“, и си платен немски миризлив шундоляк и дупедраскачка от Дойче зеле, опааа, или беше „Дойче веле“, и наричаш български народен представител в медийното пространство "палав фашага", си е чиста проба насрана лайняна журналаналблизтика, а таЯ недоебана мощнодупестомазногъза късокрака фекалнобълваща дупка на мисирката, ще бъде разпрана (осъдена) от Коця сКопейкин със сигурност! Аз лично бих и разцепил мазният гъз от дела, докато стане на сушен чироз image При положение , че не понасям Коця сКопейкин, отблъсква ме с поведение и за лъжата, че не е русофил , а доказан американофил... юТа те така на мисирки!
Курвите сред журналаналблизтките са над 90% от набедените за журнаглисти в Булгарлайняндията, колкото и да не Ви се ще...
Сутринта на 06-10-2022 година, други две мисирки по БНТ и три други такива по Нова зомбивизии ревяха в хор, срещу Коця сКопейкин как не ги ебавал...
А за какво му е да ги ебе?
Заради също такива мъжки мисирки и мъжки путки ( това е вид характер а не полов орган) два броя в ПаноСрама“ на Канал анал прЪви на БНТ - саКънчо маСтойчев и МухоБойко слиВасилев, които си позволиха в ефир по предаването да пърдят лайна срещу мен по делото Луканов, след 2,5 години дела срещу тях, сега са им разцепени трътките и не смеят да пръднат от тях за да не се насерат...
Може да се провери в архива на съда решението.
И тези мисирки двете – саКънчо и мухоБойко вече мълчат по темата за убийството на продажника Андрей Луканов, и ще мълчат докато са живи.
Така се прави с мисирките в Булгарлайняндията , които си позволяват да бъдат „независими“ в своята работа на лъжци и платени измамници!
Съдят се, разгащват се и се опраскват в трътките им!
За да не се внушава на овченаселението и на мисирското стадо в Българлайняндия, че имали свобода и не можело никой да с=ги опрасква, защото видите ли не било еврогейско, опааа, или беше европейско, на наш‘те опраскани мисирски подксазвам как се опрасква мисирка на пресконференция в средата на ЕС, точно в гр.Виена, Австрия, на срещата и конференцията на ОПЕК на 6 октомври 2022 година (преди 1 ден)
Случката е следната:

Саудитския престолонаследник и министър на енергетикана на Саудитска Арабия направи на  пресконференцията във Виена, следното:След новото решение на ОПЕК да намали заедно с Русия, количествата добив на суров петрол защото ЕС наложи по свои си правила горен праг на цените на петрола и газа, защото суровината не е на ЕС, и това намаляване ще увеличи цената, и ОПЕК го навърви на тъпанарите от ЕС, нагъл кравароговедарски журналаналбиз от "Ройтер" САЩ,  намахано и безпардонно започва да му задава въпроси, защо така са решили, и как така те са го решили а не са се навели пред ЕС и САЩ...
И започва следната тирада на принца-престолонаследник:
-Не,не и не!
Вие не можете да ми задавате въпрос тук и сега.Вашата медия постъпи неетично и публикува следните думи (казва ги,от които си личи, че се е произнесъл недоброжелателно за Русия)...
А аз никога не съм ги произнасял тези думи...
Напротив. Видях,че Вашият колега трудно схваща отговора  ми  и му посветих цели 20 минути...не, цели 25 минути,за да му обяснявам , че не съм против Русия , и какво казвам.
Но въпреки това, той не е разбрал...!?
Така не може да се публикува...
Не може  да ми задавете въпроси, докато Вашата агенция не се научи как трябва да се пише и с кого да се говори... (запис от конференцията по руските телевизии, а нашите честни мисирки и зомбивизии от низината на 111 си място,  си мълчат и никога няма да ви го кажат) Не е в политиката им да показват насирането на „честната журналаналблизтика“ на ЕС , САЩ и техните фелациофили...

Така се прави в онези държави.
Навират мисирките нагли и лъжливи на свинята въгъзъ.
За нашите мисирки с тяхното 111-то място по "свобода" на мисиркането им, и свинският гъз е малко.
В дупката на кенефа на селските ви дворове трябва да бъдете натикани, и да се поръсите с 1 метър хлорна вар, за да не можете повече да пишете жълто и кафяво по кенефните си гъзни хартийки, наричани гръмко медии и новинарски сайтове.

По надолу в поста съм показал, как всички ревящи дне смисирки, че Коця от „Израждане“ ги напъдил, и защото ги нарекъл платени жълто-кафяви медии, и то справедливо,  , как за периода 2014 -2020 години при управлението на ГЕРБ са получили цели 58 милиона от нашите левчета от данъците ни, за да венцехвалят и лижат нааканият гъз на ГЕРБ и на вожда , който питеките от Бойколайняндията и мисирките си платени оножда.
58 милиона лева дадени на мисирките да лижат ГЕРБ...
Има много гнусни и отвращаващи, поне за мен мисирки с огромният списък.
Защо не мисиркахте срещу Бочко Мочко Пръдлищарката от ГЕРБ, който даже ви измисли името мисирки?
Защо му лижехте гъза 12 години, бе гъзопишещи аналжурналбизти?
Защо една от всички Вас не застана с името си, да каже , че 12 години ГЕРБ ви онождаше, и най-вече вожда им Бочко, докато вие си подлагахте сами трътките си, а днес ревете,ч е един български народен представител ви каза истината, че сте платени драскащи с трътките си курви?
Ами курви сте!
еФтини и жалки!
Курви от 111 място на свободата на медиите в света за 2021 година!

 Ето няколко примера за курвенското мисирско поведение на мисирки БГ:

Линк на статията на немската мисирка Пауна Поли, нарекла Костадинов „палав фашага“ (просто реве и квичи да бъде осъдена и да и бъде разцепена трътката) https://frognews.bg/politika/polina-paunova-palaviiat-fashaga-kopeikin-laje-zashtoto-ostavian-laje.html?fbclid=IwAR0S7Yr47eirKuxdEgyJ-uGgbVweZLFYqZctwjSQy-8_3o44oibU3np3mTY

Линк от срещата на ОПЕК във Виена, 2022 г.

https://wusfnews.wusf.usf.edu/2022-10-05/russia-and-saudi-arabia-agree-to-massive-cuts-to-oil-output-heres-why-it-matters

Мисирски рев на други мисирки от напъдените в курника им медии от Коця и накрая линк на цивренето им по Нова Домус грух свиневизия :
Пламена Игнатова - получава се омагьосан кръг, в който малко по малко медиите губят достойнството си.

Иван Радев, член на УС на АЕЖ - бизнес моделът на политици като Костадинов е да живеят от скандали. "Ръководствата на медиите трябва да мислят за достойнството на журналистите. Костадинов знаеше, че дори да си тръгне от пресконференцията, ще може да си каже монолога и ще има кой да го чуе. Има една много креслива група, която сякаш е там, за да урони престижа на журналистите. Политици като Костадинов и Тръмп направиха обществената среда отровна", коментира той.

Стояна Георгиева, главен редактор на Mediapool“ - освен журналистическите стандарти и обикновената проява на здрав разум е достатъчна, за да се прецени доколко да се отразяват политици като Костадинов.
https://nova.bg/news/view/2022/10/06/385513/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B8-%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BB%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%80%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%8A%D0%B7%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%82-%D0%B6%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5/

Главните мисирски редактори на курниците за мисирки - Club Z и „Дневник” осъдиха поведението на лидера на „Възраждане”, малко по-късно по обед пак по Нова Домус грух свиневизия: 
https://nova.bg/news/view/2022/10/06/385499/%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-club-z-%D0%B8-%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%BE%D1%81%D1%8A%D0%B4%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%8A%D0%B7%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5/

Шепа вестници са получили щедро финансиране от правителството на Бочко Мочко Пръдлищарката за периода 2014-2020 години.

Публикацията е на кенефните сайтове на бившите немски ВАЦ - „24 часа“ и „168 часа“ и които също имат най-много договори за платени публикации и инициативи с министерствата на ГЕРБ .Статията е от 04-08-2021
https://segabg.com/node/189107

Медиите в БГ които са получили средства от еврофондовете (ПЪЛЕН СПИСЪК)

В списъка са само парите за 12 години, дадени чрез пряко договаряне с министерствата
Автор: Илия Вълков 10 юли 2019 г., 07:32 ч. последна редакция 15 юли 2022 г., 11:29 ч.

 https://clubz.bg/85164-koi_medii_kolko_sa_poluchili_ot_evrofondovete_palen_spisak

За настоящия програмен период 2014-2020 г. основните програми, по които се отпускат пари за купуване на програмно време в медиите, са: ОП „Развитие на конкурентноспособността на българската икономика“, Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" (ОПРЧР), Оперативна програма Транспорт и транспортна инфраструктура (ОПТТИ), Оперативна програма "Регионално развитие" (ОПРР), ОПНОИР („ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА „НАУКА И ОБРАЗОВАНИЕ ЗА ИНТЕЛИГЕНТЕН РАСТЕЖ“), Оперативна програма "Околна среда" (ОПОС),  Програма за развитие на селските райони (ПРСР).

https://clubz.bg/85164-koi_medii_kolko_sa_poluchili_ot_evrofondovete_palen_spisak

Купуването на медиите в БГ от ГЕРБ.
Как с пари от еврофондове може да се осигури поръчкова журналистика.

10 юли 2019
Медия Свободна Европа
https://www.svobodnaevropa.bg/a/30047591.html

Програми на ГЕРБ за отразяване в медиите:

1.„Развитие на конкурентоспособността на българската икономика“ ГЕРБ: (само за трите големи телевии описвам, че списъка с медии и сумите за 58 милиона лева платени на мисирките дълъг 13 страници)
Нова ТВ – 1 719 830 лв.
бТВ – 985 219 лв.
БНТ – 858 512 лв. (отделно са от държавната субсидия от 50-60 млн. лв. на година)

2. Популяризиране на СПРЧР ГЕРБ:
Нова ТВ – 1 180 000 лв.
бТВ – 1 180 000 лв.
БНТ – 480 000 лв.  (отделно са от държавната субсидия от 50-60 млн. лв. на година)
 
3.ОПТ ГЕРБ:
Нова ТВ – 839 736 лв.
бТВ – 1 769 962 лв.
БНТ – 544 915 лв. (отделно са от държавната субсидия от 50-60 млн. лв. на година)

И това е само една малка част от първият лист А4 от отговора на държавата до журналиста Илия Вълков, а листовете са цели 10 (десет) броя А4 с над 100 медии големи , средни и регионални работещи на територията на Бойколайняндията за годините 2014 -2020 години.

После не се чудете защо по зомбивизиите всичко в кочината Булгарайняндия е мед и масло, рози и лалета, асфалт и магисРали, кенефни пречиствателни и бетонолайночерноморие, „Хаоса“ е по-силен от ГЕРБ, или беше обратното по думите на Асфалтищарката Бочко...

Ако не ви мързи – четете до края.
И ще разберете защо сме в днешното положения – надупени и със свалени гащи на ЕС, САЩ и НАТО, и в състояние цуг-цванг или „ход-грешка“ на немски език в шах-мата, и как всеки всеки ход е грешен на днешните ни наши шундолици и политпроститутки. Толкоз!

07-10-2022 г.
#ЮрийЛенев

Снимков материал на отговора на правителството до питащият журналист Илия Вълков с пълен списък на мисирките получатели на описаните 58 милиона лева за да мисиркат за ГЕРБ.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image






Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: yuriylenev
Категория: Други
Прочетен: 274074
Постинги: 160
Коментари: 150
Гласове: 305
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930