Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2022 12:58 - Булгарлайняндия – мястото на работещите МИЗЕРСТВАЩИ... 19-11-2022
Автор: yuriylenev Категория: Други   
Прочетен: 374 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 19.11.2022 15:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Булгарлайняндия – мястото на работещите МИЗЕРСТВАЩИ... 19-11-2022

Мили мои гъзоводещи дебили шутколитици, пикая ви на демокрацията и възхода ви от 33 години гъзоводене, след като все още има области в Булгарлайняндия, където има работещи мизерстващи.

Да, не са бедни са МИЗЕРСТВАЩИ.
Не работещи бедни, както ми кудкудякате шутколитиците от зомбивизиите, а РАБОТЕЩИ МИЗЕРСТВАЩИ.

Това е личното ми определение, за тези всичките хора, които "блъскат" по 200 часа месечно за около 900 лева брутен месечен доход.

Според едно „изследване“ на некЪкви „финансисти“ това са работещите в 5-те области: Благоевград (новият първенец по бедност и мизерия в целият ЕС), Видин, измъкнал се на втото място) Кюстендил, Силистра и Хасково.

Положението на работещите мизерстващи в града с името дедото на комуно-социализЪма в Булгарлайняндията е  с жалките едва 10 881 лева годишен доход за 2020 година или по едва 906,75 лева на месец...!?

906,75 лева са жалките 463,81 евра...!?

463,81 евра за 176 часа работа на месец (ако се спазва КТ, което не се случва изобщо и никога в БГ) са мизерните 2,63 евра на час, което прави пък жалките 5,15 лева на час или 41,21 лева на ден...!?
Знаете ли , че в Индия и Китай вече часовата ставка е по-голяма от нашата.

41,21 лв. = 21,07 евра на ден... за 8 часа работа.

Но мизерстващите работещи в Булгарлайняндия никога не работят по 8 часа, а по 11-12 , че  и повече даже на ден, с което тези 21,07 евра спадат значително под 18 евра на ден (за 12 часа работа без времето за обедна почивка и път – можете да проверите сметката ми, че е вярна по същият начин)

И това са данните на некъф апартаментен НПО институт по пазарна икономика... за доходите на работещите в Булгарлайняндия за 2020 година, а не на НОИ.

https://money.bg/economics/10-000-leva-tova-li-e-absolyutniyat-minimum-za-sredna-godishna-zaplata-u-nas.html

 image

Обаче картинката на мизерията на работещите в Булгарлайняндията е още по-потресаваща.

Това е така, защото от табличката на доходите за 2020 г. се вижда че има още няколко области, в които годишният доход за 2020 година е жалките и мизерните от 12600 лева.

Само с 1000 лева над най-мизерстващите работещи.

Това са 8-те области на: Добрич, Кърджали, Ловеч, Монтана, Перник, Плевен, Сливен и Смолян. Тези градове и области са само с едно 1000 лева на година „по-малко мизеруващи“ което им дава „предимство“ от 2,73 лева на ден за 365 дни.

Голямо предимство е, няма що...
Няма що, ЗАЩОТО това 2,73 лв. на ден е само един хляб нарязан от 860 грама тип „Добруджа (цена за гр.София във веригите магазини за хранителни стоки с дата 18-11-2022).
И неизбежно е за мен да не си спомня едни стиховете на великолепният и любим на мен българин поет Вапцаров:

"Завод. Над него облаци от дим.
Народът прост,
животът – тежък, скучен. –
Живот без маска и без грим –
озъбено, свирепо куче.

И трябва да се бориш неуморно,
и трябва да си страшно упорит,
за да изтръгнеш от зъбите
на туй настръхнало, 
вбесено псе
парченце хлеб.

И пак днес е много актуално заради цената на хляба и живота ни на скотове и роби, е друго негово стихотворение - "Не бойте се деца" ....

Положението като цяло е непоправимо насрано, или както се казваше в един виц:
Питат цигането Ванчо Драгалевса: Какво е положението в България при твоето управление общо взето? А Ванчо Драгалевса отговаря: - Ами общо взето, вече всичко е взето! От мен!

 

Та затова от 28 области в Булгарлайняндията на демократите от 1989 година, цели 13-сет са населени с МИЗЕРСТВАЩИ РАБОТЕЩИ.

Това са потресаващите цели 46,43 % ....!?

Половината работещи в Булгарлайняндията гъзоводена от насрано-напиканите „знаещи и можещи“ днешни (не)комунисти и демократи са МИЗЕРСТВАЩИ РАБОТЕЩИ...!?

ПОЛОВИНАТА РАБОТЕЩИ... в Булгарлайняндия са МИЗЕРСТВАЩИ РАБОТЕЩИ...

За да бъде верен и правилен крайният резултат на сметките, направих и справка в сайта на НОИ за средномесечният необлагаем доход за България, по който се изчисляват и пенсиите на пенсионерите. (важно е за пенсионерите)

Там в справката на НОИ, в електронна таблица е показан средномесечният доход за годините от 1997 до 2022 година, по който се изчисляват и пенсите на всички пенсионери.

Дохода на месец, средният за 2021 година е жалките 1169 лева... !? (2022 не е завършена още, но в дохода е с 300 лева увеличение само спрямо 2020 година..!?)

За 2020 – 906 лева.

За 2021/22 – 1200 лева при над 67% средна инфлация на всички цени в Булгарлайняндия.

Ценовата инфлация в Булгарлайняндия е най-високата в целият ЕС , нещо за което писах в един друг мой предишен пост.(доказано с касови бележки и цени от каталози за храни на различните вериги магазини по години 2020 – 2022)

Това са линковете към сайта на НОИ с мястото от където можете да видите тази стойност на средният за страната доход от 1169 лева за месец за 2021 година.

Понеже справката е натикана в гъза на сайта на НОИ съвсем умишлено, за да не се намира лесно ви давам и снимка на пътя:

Сайт на НОИ
image


Следваща стъпка
image


За сайта на НОИ, и как на намерите данните в него:

Влизате в сайта им – nssi.bg , веднага в сайта без да отваряте нищо друго слизате в най-долната му част и там има колона „Публикации“ с ред „Информационни материали“.

Влизате в този ред и в него ред „Информационни материали“ има нови 4-ри реда.

Вие избирате ред 2-ри: За пенсионирането. (тук са натикали чантаджиите данните за заплатите ни, вместо в ред 4-ти, където са всички данни за заплатите ни от 1966 година до днес 2022 година)

Отварят се нови 4-ри реда и Вие избирате 2-ри ред: Средномесечен осигурителен доход.  

Отваря се таблица в PDF формат. По тази таблица Ви се изчислява и средномесечният доход за пенсиониране на всеки от вас бъдещите пенсионери , който доход е дохода за предхождащата на пенсионирането му година – ако се пенсионира на 19-11-2022 г. ще му се събират доходите от 11-11-2021 до 10-11-2022 г.) Това беше малко упътване в дебрите на изчисляването на пенсията в Булгарлайняндията ни, която бях придуден да изуча за да докажа на НОИ, че са ми сгрешили пенсията и им се наложи да я поправят.

Засега сеъм първият успял българин да осъди НОИ са неправилно изчислен трудов стаж и размер на пенсия. (не е повод за гордост, но пък е прецедент)

Делата за стажа ми срещу НОИ ми отнеха 13 години време за 4-ри дела от 2007 до 2020 години (за разходите ми по тях няма да ви занимавам, защото не ви касаят)   

За да не си мислите , че лъжа и пиша измислици – последното дело в което осъдих НОИ е Решение на 156 с-в на II Г.О. на СРС от 07-07-2020 година по дело номер 58922/2019 г.

НОИ бяха натикани дупката под опашката на свинята от съдията Васил Александров (той е един от няколкото съдии в живота ми по всичките ми дела срещу (не)държавата Булгарлайняндия – над 28, който е заслужил моето уважение и почитание) и бяха бити и таковани по всички правила на правното и креватното изкуства. (можете да видите решението на съда в сайта на СРС, където е публикувано)

Днес ми се налага да продължавам да се занимавам с лъжите и измамите на НОИ, и да ги съдя, заради неправилно изчислен размер на коефициент и от там размер на пенсията ми, но това е друга приказка за друго място и друг път.   

Няма такава друга насрана (не)държава в целият ЕС.
Няма и няма да има!
Освен Булгарлайняндия.
Затова не ни искат нито в зона „Шенген“ нито в зона „Евро“
И съвсем заслужено и справедливо.

Дупетатите ни от сегашното 48-мо всенародно ебание получават вече от 1 октомври 2022 година месечна заплата в размер на 4983 лева официално, без класове, надбавки и ДМС и без необлагаемите им се добавки за сътрудници и други разходи... , с които надхвърлят над 8000 лева на месец заплата за едва 100 часа работа на партиен дупетат в 48-то всенародно ебание.

Това е 96 000 лева годишен доход. Гласували са си наш‘те дупетати един закон на всеки 3 месеца от годината да си повишават месечните заплати....

Ебати теЯ гнусни дупетати!

Към годишният им доход от 96 000 лева се прибавят и задължителните 13-та заплата и годишните им премии, в размер на още 8000 лева заплата и около 10 000 лева премии и годишната заплата им става на 114 000 лева...

Добре е нали?

Какво ли ще кажат работещите МИЗЕРСТВАЩИ с 12 500 лева годишен доход?

Демокрация, нали!?
Братство, равенство и свобода!
Да бе, да!
За шутколитиците ни е така, но за народа - един по-здрав въгъза!
По няколко пъти дневно!

Затова мили ми гяури овчеглавотъпи продължавайте да си гласувате за същите тези Ваши шутколитици продажни, които си избирате на последните три политически избори, и ще има мизерия и за внуците ви, които също ще бъдат мизерстващи работещи.

Гяурина от над 500 години е тъп, прост и без мозъчен идиот, щом сам си причинява тази своя лична мизерия вече над 33 години „демокрация“...

Каква Европейска общност и какъв Шенген ви таковат въгъза при месечен доход от 906 лева на месец бе, гяури тъпоглави?
Социалната помощ в Германия е 680 евра!
По трънският кур-с това са 1360 лв.
Социалната помощ за безработните!

Даже личната ми пенсия е значително по-голяма от заплатата на работещите мизеруващи в България за 2021 година, без вече да съм принуден работя, защото съм пенсионер, и успях да надхитря и надживея държавната ни система за робство в демократичната ни майчина Булгарлайняндия. (пожелавам го на всички работещи да го постигнат както аз успях)

За каква демокрация и за каква държава ми кудкудякате всичките Вие гъзоводители от ГЕРБ, ДПС, СДС, БСП, ВМРО, НДСВ, АТАКА и всичката останала партийна клоака, която не изброих, защото няма място а и не ми се изброяват всички гнусни шутколитици?

А пък гнусните журналаналблизти (това е моето лично определение от години за мисирките, които преди бяха само журнаглисти) в дружен хор възхвалявате мисиркайки зеленочорапестият фатмашки и тъпашки "голодомор" на стадото гей-на срали, които уж народа управлявали!

Иначе на стената на сградата на Всенародното ни ебание, някой хуморист е написал с букви следната смешка и подигравка с народа: "Съединението прави силата"... 
Да, ама как точно да се съединят жълтите мангъри на бедняка работещ мизерстващ с милионите на дупетатина нагъл, тлъстомазногушест угоен и на кликата на шайката милионери и милиардери в кочината Булгарлайняндия, като народа е казал: пари при пари отиват - малките при големите!

СУС, БЕ!
ДАВ ТУ БУЛЕ!
(двете думички са турска и циганска)

Махайте се всичките гъзоводители и шуткополитици в дупките на селските си кенефи и пуснете водата след себе си!

Булгарлайняндия в 21 век - в първата му четвърт!
Позорище и бунище!

19-11-2022
#ЮрийЛенев

https://money.bg/economics/10-000-leva-tova-li-e-absolyutniyat-minimum-za-sredna-godishna-zaplata-u-nas.html

 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: yuriylenev
Категория: Други
Прочетен: 274536
Постинги: 160
Коментари: 150
Гласове: 306
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930