Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.12.2022 10:57 - Да продадеш за пари българско бебе на циганка още в родилното! 2022-12-23
Автор: yuriylenev Категория: Други   
Прочетен: 1453 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 23.12.2022 11:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Да продадеш за пари българско бебе на циганка още в родилното! 2022-12-23

Понеже при фатмашкото гъзоводство на смРадев, БайГаньостан е в завършен пълен разпад, се стигна и до кражбата и продажбата на българско бебе от майка циганка с помощта на акушерката.

Кражбата и се прикрива със всички средства от директора на родилният дом и от главната лекарка, с оправданията, че не знаели и не можели да си обяснят как е станало размяната на бебетата, при положение , че имали ясно разписани правила за работа!?

ДоФторчено наакано , директор на родилният дом АГ „Шейново“ Руменчо Велев, даже бил готов да си подаде оставката, ма немало да я даде, штото не се бил виновен...

Иначе доФторчето насрано Гуменчо ми срича и засича силно и обилно глупостите си, които кудкудяка за свое гъзонасрано оправдание. И е гнусно да ми обяснявате всички вие доФторите в това насрано АГ „Шейново“, как акушерката рзменила бебетата била най-добрата на света, и работила в болницата над 20 години...!?

И какво от това?

Продала е бебето за пари, а не за пачи яйца!

Толкоз!

Директорченцето наакано Гуменчо Велев, да си ебава с‘ичката птичка файчина“ и да си заминава защото знаем , че една друга акушерка преби новородено бебе в кошчето му след раждане, само защото то ревяло (момиченце беше) и ако не се беше появил клип в мрежата за това гнусно деяние , нямаше и да се разбере защо бебето е пребито. Иначе и оная акушерка е беше най-добрата на света, по кудкудяканията на колежките и собственика на АГ „София Мед“ 

Ами да, лъже нагло и сере вонящо директорчето Велев на АГ „Шейново“ , защото неговото дете не е продадено на циганката.

Само като му гледам погледа му и заекванията му, докато ни лъже, и „осанката“ му на гламурчо мижитурка, ми идва да му набия един в зъбите и да си ги сере през анала си в кенефа 30 дни – по един на ден.

 

https://nova.bg/news/view/2022/12/22/394922/%D0%B4%D0%B8%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D1%88%D0%B5%D0%B9%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B5-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B8-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0/

доФторчето Гуменчо Велевimage


Гнусно  е и поведението на оная птича доФторка Донка Узуновата, началничка на отделението, в което е станала подмяната и търгиуването, която и тя вместо да е освободена от поста си поне докато трае разследването, нагло и гнусно от студията на зомбивизиите ми кудкудяка в защита на акушерката си и тя самата била мнооога, ама мнооооого изненадата, как така станала тази подмяна... Ама тя Узуновата слива дива миризлива проста и нагла клекналопикаеща, толкова се изненадала , че станала такава грешка НЕчовешка, че не приемала да се обвинява болницата... Ама сливо, ама Узунова, болница не можеш да обвиниш ма, защото е неудушевен предмет – сграда е, но може да се обвинят служителитеи работниците в болницата! Тъпа и проста слива клекналопикаеща миризлива на отврат и гнус!

Та Узуновата доФторка не допускала да има грешка на акушерката, оная най-добрата акушерка на света...

Ауууу, ама как така? Ама защо така! Ами аз не мо‘а да го поема т‘ва в своята глава! - врещу Узуновата доФторка.
(или межди своите крака, а? – б.м.)

Тъй се изпърдя и таА Узуновата птича доФторка....

Гнусно е!

Отвратително и отблъскващо нелекарско поведение и отношение...

Хуманност = нула на квадрат!

До днес трябваше всички свързани със случая да са остранени от болницата до приключване на разследването, а не точно те да ми кудкудяка, пърдят и серат от заомбивизиите български , колко били изненадани (като крава от селският бик заднешком) и не знаели какво да предприемат.

Ами като не знаете насрани птичи доФторчета какво да направите, аз ви го казвам какво да направите – подавайте си оставките бе!

Оставките веднага подавайте и сичката птичка файчина на шуткурутката си байчина си ебавайте!

Анални отпадъци.  

А насранеца миниглистър на зравепогазването , оня бра‘вчед на русата синеока дупена крадла от групировката „Орион“ – Меджидиевата, Весенцето, също е мъжка слива миризлива, след като до днес не е освободил от поста му, тоА некадърен менгеле доФтор на „родилното, и всички свързани със случая медицински лица, а са оставени да работя в родилното, за да допремахнат всички следи за гнусната продажба на българското бебе на циганка, и това голямо нарушение на всички правила за раждане и предаване на бебе на майката му, за него все едно си е изпуснал сладоледа на земята...

И той гнусен насранец е!

В бъдеще вече е напълно възможно всички бебета да се търгуват още след раждането и майките да не знаете кое е вашето бебе!

Защо това е моето мнение!

Ето защо.

Изброявам първо само фактите:   

1.   България няма единен държавен стандарт, в който да е разписан и одобрен от МНЗ за дейността раждане, как се маркират и отъждествяват новороденото бебе и майка му веднага след раждането.

2.Всяка болница си прави свой правилник...!? (бил много строг...!?)

3.Контрол на този правилник няма..!?

4.Контрол на действията на акушерките дали спазват болничният правилник за маркиране и коя взема бебе и на коя майка го предава за кърмене и друго няма...!?

5.Българското бебе е родено със секцио! (секциото по правило се прилага при родилни усложнение или определени заболявания на майката, а дне с стана мода , да да не си развалят тесните птички, тъпите и прости майки)

6.Циганското бебе е родено по естествен път.

7.При раждането на двете бебета не са поставени веднага гривните на майките а само на бебетата...!?

8.Гривните на майките са поставени след ражданията на бебета с;ед известно време, а не веднага на майката и бебето, след раждането.

9.На българската майка бебето и е показано за по-малко от минута, докато на циганската майка бебето не се казва дали е показвано.

10.Размяната на номерата на гривните е станала при забавеното поставяне на същите на самите майки  а не на бебетата.(това е установено и доказано от разследването на дознателите и прокуратурата веднага и от вчера 22-12-2022)

11.Следвствие е , че тогава дознанието и прокуратурата вече знаят, как, кой и защо е направил тази подмяна на гривните майките, и поради каква причина.

12.Акушерката (оная най-добрата на земята с многото стаж) е взимала двете бебета от кошчетата им по няколко пъти дневно, но „не била забелязала“ че номерата на гривните на бебетата и на майките не съвпадали....!? Иначе била най-добрата акушерка на света

13.При изписването следва ново „заспиване на другите длъжностни лица, които са описали двата различни номера на майките и бебетата в протокола за изписване!?

14.Тези медицински лица, изписващи бебетата от кочината АГ „Шейново“ дали не са в схемата за продажби на бебета или са в схемата ...!? (според мен СА в схемата)

15.И най-гнусното изречено от (не)доФторката Узунова в студиото на „Нова зомбивизия“ – „При изписването на родилките и бебетата на документацията има номер на детето, номер на родилка, номер на история на заболяването и още един номер. “Но това не е нейна работа (на майката). Ако пациентката реши, обаче, може да сравни своята гривна с тази на бебето, които винаги трябва да еднакви”

Ето точно тук в т.15 е самопризнанието на наглата Донка Узунова, за начина на подмяната и продажбата, излегнала се удобно в столчето в студиото на зомбивизията, като еФтина слива за 3 лева минета и лъжеща нагло, че те в АГ „Шейново нямали никаква вина, за подмяната... Някой друг е виновен , но не та и болницата...

Гнусно е...

 

https://nova.bg/news/view/2022/12/23/395058/%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D1%89%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%B5-%D0%BE%D1%82%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%B2-%D1%88%D0%B5%D0%B9%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE/

доФторката Узунова, виновна за подмяната на бебетата...

image

Сега изброявам защо се е получило така и защо според мен това е продажба на българско бебе на майката циганка, пак само и единствено на основание на фактите:

1.   Продажбата на бебето се е случила защото няма единен правилник за маркирането на бебетата с майките и веднага след самото раждане. Вината е на министъра на здавепогазването – в случая Меджидийчето (меджидия е вид турска златна монета с голяма номинална стойност – 10 златни лири)  

2.      2.  Въпреки „строгият правилник“ на кочината за оягване „Шейново“ , никой не го е спазил и никой  не е проверявал на всяко раждане , дали „строгият“ правилник за маркиране ба двойтата майка родилка и нейното бебе се спазва. Вината е на началничката на детското отделение Узунова.

3.    Не е спазено и правилото веднага да се поставят „ЕДНОВРЕМЕННО“ гривните на родилката и на бебето още в родилната зала, и на майката да се покаже бебето и. Българското бебе е показано за секунди на майката му..!? Защо? Такова правило не е вписано в строгият правилник на болницата! Гривните не са поставени веднага , а на майката доста по-късно! Защо?

4.    Няма в правилника задължение , майката след раждането и след поставяне на двете гривни – нейната и на бебето да се подпише в нарочен протокол заедно в присъствието на всички медицински лица от екипа на раждането!. Така ще се гарантита пълна обективност и еднаквост на номерата на двете гривни. Защо?

5.    На кошчетата на бебетата в бебешката стая, няма табела с шълната информация за нег- - имена на родилката, номер на гривна на родилката, номер на гривната на бебето, стая на родилката и дата на раждането на бебето. Няма и дневник в който да се описва , кога една акушерка взема и изнася бебе и на коя майка го е предала – описано в дата, час, номера на гривна на бебето и майката, номер на стаята и леглото, причината поради която бебето е изнесено от бебешката стая, с подписи на двете страни – родилка и акушерка.Защо? Всички бебета ако са така обозначени, и така се спазва реда за изнасяне и внасяне на бебетата в бебешката стая, никога нямаше да се стигне до грешка при предаване на бебето на друга майка. Няма как тогава майката да не види различията в гривните на бебето и нейната.
6.    Процедурата по предаване на бебето на майката родилка, при изписването и е също толкова строга , но „справедлива“..., че и там на майката не са показали сверка на номерата на гривните – нейната и на бебето, са са и показали къде само да се подпише, и майката се е подписала. И си е тръгнала.

Сега ще ме упрекнете , колко не съм прав, и как си измислям всичко.

Не бе хора, и съм прав и не си измислям нищо, защото съм присъствал на ражданията си и на двете си деца още през соца и на изписванията си, и знам как тогава се изписваха децата. Даже и моят личен подпис е положен в нарочен дневник на болницата, в случая беше Трета градска столична болница, АГ отделението, ръководено от исвестният тогава АГ д-р Любомир Новачков, (днес сина му Виктор е също такъв АГ лекар) и като се направи проверка в дневниците за раждания на това време, пазят се в районните общини, се вижда , че двамата родители – съпругата ми иаз сме се подписали, че си получаваме нашето бебе.

Освен това през соца след раждането, бебето се даваше задължително на майката, да си го подържи и погушка... и също се обозначаваха с номера още веднага на мига, ама веднага...

Майките в тези дни са немислещи. Те са се сдобили с нещото , което е смисъла на животите им, и последното нещо с което ще се занимават е да гледат някакви номерца и етикетчета... Те си знаеха тогава , веднага какво и как изглежда бебето им, и нмаше вече начин как да бъде подменено.

Затова аз не искам даже да упрекна , както това направиха гнусно нелекарите от АГ „шейново“, че майката три месеца не била разбрала , че бебето не било нейното...

Ами как да разбере, след като след раждането му, го е видяла само за по-малко от минута... Не го е държала в ръцете си, не го е гушкала, не си го е разгледала, да го помирише, да го „усети“ какво държи в ръцете си, да му види лицето веднага след раждането му, а понякога и очите му, ако са отворени. Как да знае тя, майката по-късно какво бебе и дават... като не го е видяла.

Нали описвам нещата правилно..!? Или греша?

Ами аз това съм видял при раждането на децата си, днес не се ражда по-различно, и няма майка , която да не иска да си види бебето веднага сед раждането.

Ако съм се объркал, поправете ме. Няма да се разсърдя, а напротив, ще се извиня.

Та тези са най-големите „грешки“ на (не)лекарите в АГ „шейново“

Иначе казано за мен – изтъргувано е русокосо синеоко бене на циганска майка.

А българската майка е живяла три месеца с усещането си, че „нейното“ бебе не е нейнто, по простата причина , че и двамата родители българи са русокоси и синеоки, и няма начин по законите на генетиката да им се роди мургаво циначе,с черни очи...

Освен ако през 3 поколения назад , да са имали негър родител във веригата си.

Има и такива случаи, но са 1 на 1 000 000 раждания...

А защо и как се е стигнало до договорката за подмяната на бебето, е работа на следствието да разкрие, защото в този ден са се родили 11 деца. От тях само едно е русо със сини очи.

А ако не знаете, да ви обясня – циганите откачат и дават мило и драго за да имат русо дете със сини очи, което за тях е крайна рядко, и дават бесни пари ако детето е момиче особено даже.

Това е едната и единствената причина циганската майка да твърди упорито, че русокосото синеоко бебе е нейно.

Но генетиката е наука свръх точна и ясна наука, и казва с 99,99% дали си майка или татко на едно дете.

Та след като рускососинеоките български родители са си направили тестовете и те са доказали, че бебето което са им предали не е тяхното, а е дадено на циганската майка, а те отглеждат циганче, значи вината единствено и само е на АГ „Шейново“, на директора и Руменчо Велев, на началничката на отделението Дончето Узунова, на най-добрата акушерка на земята (не и казват името нарочно), и на всички от персонала, които са знаели, че са вписали два различни номера на две различни гривни във всичката документация...

Толкова много служители нехуманисти са виждали тази грешка в номерата, и са си мълчали...

Защо?

Мълчали са си не от незнание или неможене, а защото бебето е изтъргувано!

И нищо не може да промени тоа мое мнение.

А то е тоакова, защото няма начин да има начн над 6 човека да виждат една и съща разлика в двата номера на гривните на родилка и бебе и да не кажат за нея на колегите си!

Няма начин.

Просто вече трябва бъдещите бащи да присъствате задължително на ражданията на децата си с пушка или пистолет в ръка, и да гледате какви ги вършат лекарите.

И при най-малката грешка или опит за измама от страна на лекарите израждащи бебето – веднагическо използване на пушкалата.

А следствието и прокуратурата вече са разбрали кой е виновен, колко и защо в тази гнусна продажба, но дали ще оповестят истината не знам, а и даже и съм по-уверен, че няма да я оповестят.

Българската майка трябва по-най-бързият начин да си получи своето бебе въпреки, че прокуратурата гнусно мълчи, за отказа на циганката да върне българското бебе!

А после да си водят каквито си искат дела срещу болницата и циганката откраднала българско бебе.

Нали сега няма да ме убеждавате, че от двама цигани, които са чернокоси и с черни очи, и техните деди и баби и родители са такива и нямат никакво русо и синеоко в рода си и гена си, ще им се роди русокосо и синеоко бебе!?

Това са приказки за идиоти.

Иначе има начин на двама чернокоси и чернооки родители да им се роди русокосо бебе и синеоко, но само ако в предното или по-предното поколения и на двамата има такива генетично родени хора.

Аз съм точно такъв случай – при двама чернокоси и чернооки родители се раждам тъмно рус, с тъмни пъстри очи...

Сега ще кажете - ами не е вярно.

Лъжеш. Ами не лъжа...

До 2 (две) годинки възраст съм бил по-тъмно рус и с тъмни пъстри очи.

За да се уверите, че не си измислям или лъжа, ви показвам три мои снимки на мен и моите родители когато съм бил на 1,5 година възраст – те са с чисто черни (катранени) коси и очи, а аз съм тъмно рус и с тъмно пъстри очи. ( не се хваля или фукам, а показвам факт).

Майка ми и баща ми години наред се бъзикаха и шегуваха с мен, че са докторите са ме подменили в родилното, и съм на други родители, и много и им се ядосвах , защото тогава и им се връзвах поради незнание, а не се досещах, че щом имам руси и синеоки ( смодри очи какваме по радомирско – не са сини, не са зелени, неса сиви, а е смес от ррите цвата = модри) дядовци и баби, е нормално да съм прихванал от тях този ген. А по-после, към 4 (четири) години възраст рязко станах тъмнокос, тъмнокестеняво към черно.

А де?

Как сега да го обясним това без генетиката? 

image

А следствието и прокуратурата вече са разбрали кой е виновен, колко и защо в тази гнусна продажба, но дали ще оповестят истината не знам, а и даже и съм по-уверен, че няма да я оповестят.

Защо ли?

Ами защото преди два месеца лично туткорорчето Ванчо Ланецо ГешеФта, в циганската маала „Факултето“ им говори и обещава, как ще им пази законите и правата да шофират в насрещното, когато един техен циганин, се опита да намушка български шофьор в спречкаване, и даже е извикал „маалата“ на помощ, но понеже природата си знае работата, циганина гушна босилека от инфаркт преди да му дойдат н апомощ...Това стана в столичният квартал „Ктрасна поляна“ между шофьор на такси циганин и българин.

Затова ако аз бях на мястото на бащата на българското бебе, тези акушерогинекологични доФторчета и служители , участващи в тази гнусна продажба , повече никога нямаше да имат възможността да са такива до гроб, по чисто физическа невъзможност...

Ама ако бях аз на мястото на бащата.

Толкоз!

23-12-2022
#ЮрийЛенев

https://fakti.bg/bulgaria/741173-agencia-medicinski-nadzor-i-prokuraturata-zapochnaha-proverki-za-razmenenite-bebeta

 
https://dnes.dir.bg/temida/prokuraturata-bebetata-sa-razmeneni-sled-obarkvane-na-grivnite-na-maykite-video




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: yuriylenev
Категория: Други
Прочетен: 274593
Постинги: 160
Коментари: 150
Гласове: 306
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930