Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2023 07:42 - Смрадев, закапИчето Гълъбето Донев и Демерджето са по-гнусни и от ГЕРБ. 2023-01-16
Автор: yuriylenev Категория: Други   
Прочетен: 92 Коментари: 0 Гласове:
0



Смрадев, закапИчето Гълъбето Донев и Демерджето са по-гнусни и от ГЕРБ. 2023-01-16

Гейнасралето Смрадев, закапИчето гугутката Донев Гълъбето и шматкоадвокат шутката майна Демерджето пак се опълчиха срещу народа български, като гнусни еничари през турското робство!

ТеА фуражкари тъпанари са по-злобни срещу собственият си народ, който им плаща големите им заплати и разхищенията на данъците му, даже и от еничарите и от османлиите през турското робство...

Докато зеленочорапестият селстак и фатмак Смрадев гейнасрал лакомо е папкал, и после на столето си на кравароговедарски агент резидент и назначен президент е спал и срал, народа на 6 български села няма връзка със света.

Вече над 1 година.

Ама на Смрадев и сие фатмачета и закапИчета им дреме на насраните им охранени дупета.

Фатмаци на рояци.

Вонящият на непрани фатмашки зелени чорапи гейнасрал Смрадев, и неговото гълъбе и комуне закапИче Донев, вече над година време на уйовете не им дреме, че жителите на цели 6 села са откъснати от света буквално.

Селата са до Благоевград, където моста над реката при Покровнишко шосе пропадна и жителите на шестте села са откъснати от света – буквално...

Ама на фатмачетата Гуменчо Смрадев и неговата гугутка закапИчето Гълъбето Донев им дреме на малките им паци.

Смрадев нали си има държавен фърчолет и си ветрее нааканите фатмашки мъжки прашки по Виена на концерти, а гугутчето Гълъбето Донев не живее в тези 6 села, та какво им е на теА два простака на гъза?

Никога не трябва да се дава власт на фуражкати тъпанари, още повече фатмаци зеленочорапести, че даже и гейнасрали продажни натовски, а не български.

Още през соца си имахме една поговорка в казармата през ‚70-те години на миналият век, че когато Господ раздавал акъл на хората, летейки в небето, фатмаците се били скрили под един мост, по време на учение, и Господ не ги видял и акъл на тях не им дал...

Колко е вярно ли?

Ами много е вярно.

Вие да сте видяли умен фатмак?

Аз не съм, и няма да видя.

Нали затова и ги наричаме фатмаци главанаци!

Който е служил войник във войската през социализъма, знае и помни що е то фатмак!   

А българите от 6-те села скоро няма да имат мост, но двата фатмака гейнасрали – Смрадев и гугутката му закапИче Доневото Гъзъбе, заедно с шутката майна Демердджийчето адвокатче некадърно, даже нагло изпратили други фатмаци полюционери от МВР, да бият хората , които протестират с най-голямо основание и искат да имат път към света...

Абе Смрадев, абе гугутке Донева Гълъбе фатмаче закапИче, абе шутка майна адвокатче Демердже, нали няма да сте вечно на власт!

И тогаз ще ручате с фатмашкият си мазен газ , пресен лук праз!

16-01-2023
#ЮрийЛенев


Родната полюция ни пази, опааа грешка – ни полази!
Гнусни апаши и ибрикслуги на продажни гейнасрали!

image


image




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: yuriylenev
Категория: Други
Прочетен: 274832
Постинги: 160
Коментари: 150
Гласове: 306
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930