Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.04.2023 10:53 - В потрес и погнуса съм от двуличието на християнските попове! 2023-04-15
Автор: yuriylenev Категория: Други   
Прочетен: 109 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 15.04.2023 10:54


В потрес и погнуса съм от двуличието на християнските попове! 2023-04-15

Причината е, че тези които играят на попове се имат за единствените посредници между Вашият (иначе техният Бог) и вас....
Едниствено и само те.
Друг – не може...

Ако се осмелите даже да си помислите, че не са те – анатема и клада!

Ако се осмелите даже да си помислите, че те са лъжци – анатема и клада!

Ако се осмелите даже да си помислите, че са те педофили – анатема и клада!

Ако се осмелите даже да си помислите, че те крадат и лъжат – анатема и клада!

Ако се осмелите даже да си помислите, че те са грешни и воновни – анатема и клада!

Ако се осмелите даже да си помислите, да им противоречите – анатема и клада!

Ако се осмелите даже да си помислите, да не вярвате в техният Бог – анатема и клада!

Е сега да ми отговорите, колко е човеколюбиво вашето християнство – на като лиците (като гъзовете) източно-православните, и протестантите, след като не търпите други вери и човешки виждания по темата Бог и Сътворението на света.

Питам ви съвсем сериозно, провокиран от тъпанарското поведение на една продавачка в квартална баничкарница, днес сутринта рано, която ми предлагаше „козунак“ изработен при тях според „канона“ и на цена от 9 лева за 400 грама...!?

Когато и казах, че това не е нито храната на Иса, нито е по канона, нито е написано в завета, таА като се разкудкудяка, като се разсъска като змия и гъска, че не съм бил християнин, че такива като мен трябвало да бъда изгонени и т.н. и т.н.
Като заръси едни слюнки и плюнки, фонтана "Ди Треви" в Рим се изчерви от яд...

Изслушах я търпеливо с насмешка (че то как иначе да изслушаш една продавачка проста в една баничкарница квартална на края на гъза на София сокак кьой) с претенциите и да бъде единствена и по-по-най от мен, само защото вярвала в Бог и християнството и.

Ами да си вярва бе, какво ми продава – банички или религия?

Или простотията си селсташка?

Нали уж християнството се бори с добро и благо да прикътка сека една овца в стадото на овчарина си (попа) за да може после той да си я пасе, дои, стриже и ебе спокойно, докато и чете глупавите си простотии от една пренаписвана над 1000 пъти книжцица нефелна как не трябва да го гледате какво ви прави (например ви бърка вгз ама не с пръст на жените) а да го слушате какво ви говори....

А днес е събота...

Поповете лъжливи и продажни, дето исповядват чиста еврейска религия, която са ви я прякоросали на източно православие,  ви обясняват как требе сека уфтсъ попска да се поебе и поиздои в тези тъй светли празници на Великден.

И колко да е велик този ден , в който теА същите чифут попове са убили един друг техен евреин, като са го разпънали на кръст като престъпник!?
Така римляните са убивали крадците, измамниците и предателите.

И днес даже толкова теА попове (почифутени) са се самозабравили, че са превърнали в търговия всичко, буквално всичко свързано с това убийство на този евреин наричан Иса.

Ся сички християне ше ми ревнете, че не било то чифутско това ...да ама си е чифутско, защото всички християни посвета наричат това убийство на един евреин с чифутската дума Пасха (иначе Велик ден , Въскресение)

Пасха.

Чисто чифутска дума.Даже в сайта на БПЦ е написано пасха!
Това еистината. Вярвате в чифутска релифия, ама сте българи...!?
И какви българи сте тогава с чифутска религия?
Чифутски българи сте!

Тези които не са повредени от християнството са поне с чисти от промиване мозъци  и мисли.

Д, вярвай си в Бог, в някаква сила – свише, природна или извънземна, но не я обличайте с дрехи , които не са нейни, защото никой от нас и преди нас, и след нас, не е видял и няма да види как изглежда тази творителна сила, която поповете чифутски наричат техен бог.

И налагат това свое божество с огън и меч – буквално.

Само си препрочетете за милионите човеци в Европа, че и в България и по света избити в името на този техен бог, че не го приемали... Игнаций Лойола се казва. Испанец . Йезуит.

Ами как да проема вашия насран Бог, като виждам какви дришльовци са вашите и българските нагли охранени като шопари попове?
Возят се в лимузини за милион лева,облечени са с дрехи пак за толкова, и ми пеят, че аз трябва да живея бедно и примирено, за да отида в рая...!?
Аре бе попове, джа, лапайте ми уя!

Сега ви показвам дословните просташки бълвочи на БПЦ от сайта им за Великден:

Дивна, пълна с необозрима красота, с небесна светлина и с незалязваща Божия радост е светозарната Пасхална полунощ!

Този небесен звън ­ тържествен химн на Възкръсналата Божествена Любов ­ мощно отекна над земните простори, окъпани в пролетна ведрина и омайваща красота! Този сладък звън повелително отекна и в човешките сърца!

Възкресение Христово е Велик Ден на безкрайната Божия сила; Вечен Ден на незалязващата Божия радост в света! Христовото Възкресение е най-великото събитие в мировата история на християнското човечество! Извор на вдъхновение, светлина и радост! Господнята Пасха представлява триумф, тържество на безсмъртната Божия Любов, която се роди на Кръста, изгря в мрака на гроба и заблестя в зората на Възкресението.

Ееееее, какво ще кажете в своя защита и подкрепа на вашето сълзливо християнство и насраните ви угоени и мазносланинести като шопари попове?
За да имате всичко това написано с потъмнен шриф, се оказва, че трябва да имате и убит на кръста човек, и после да ми ревете , че сте го убили ...!?

Какви сте слепци и катили!

Колко да са светли тези „светли“ празници , в които само козунаци, яйца и агнешко ядете, после пърдите, серете, и пак сядате да ядете....и да се радвате на някаква „божия“ благодат...!?

Ами за всички вас , тази благодат започва от препълнетите с всякаква храна трапези и завършва във вашият креват с някой нефелен напън да се покажете богове или богини в секса...

Ама на препълнените ви с храна търбуси не ви се получава.... Най-много да се изпърдите мощно и звучно с оня на варени развалени „великденски“ яйца...

Иначе бил Велик ден....

За мен не е....

Няма начин едно убийство от едни евреи на един друг евреин да ми бъде животоопределяща религия.

И религията изощо не може в никакъв неин вид да ми е определяща за живота ми.

А поповете и оше по-по-най-малко ще са ми определящи живота ми.

Вие да сте видели някога и някъде поп да ръководи въстание или революция?

Аз не съм.

Само съм чел, че през септемврийското въстание през 1923 г. срещу хитлеро-фашиста Борко Пърпорко Трети сме имали един „червен поп“, който жандарите на Борко Кобурга са го убили...

Нека са 100 за целият свят...

И това са ви вашите попове...

А другите попове на вашата религия са избили милиони човеци по света,  само защото не са искали да приемат християнството ви.

Аре ся всички вие христяните, утре да не забравите двулично и богоугодно да запалите по една свещ и три пъти да изврещите „Христос Возкресе!“

Колко трябва да е неук, невеж и тъп един човек, който уж бил венеца на световната биологическа еволюция, за да вярва като тъпа овчеглава овца на такава гнусна и убиствена лъжа, че някакъв евреин убит от своите евреи попове е възкръснал...!?

Като ви е толкова „много“ ума – вервайте си!

Даже за да сте по-убедителни във верването си в Иса (Христос) започнете кръстове да си поставяте и на тях да висите... както Иса е висял...

Тогава и само тогава може и да разберете, какви те слепоци и глупаци.

Тогава ще разберете , че сте били прости и глупави да ви пасат, доят, стрижат и ебат...
Поповете ви ваши , гнусните търгаши от храма Ви...

Вервай те си!

Силно!

Аз само ще ви се радвам на верването ви с насмешка обилно!

Честита ви пасха....християните (евреите)

Алла Воскресе! Иса Акбар!

Толкоз!

 

15-04-2023
#ЮрийЛенев

https://bg-patriarshia.bg/easter-passover


БГ попове - бедни , голи боси, гладни и жадни - точно като техният Иса...

imageBG




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: yuriylenev
Категория: Други
Прочетен: 274859
Постинги: 160
Коментари: 150
Гласове: 306
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930